Ik ben Daan Jansen, een expat-schrijver gevestigd in Colombia

Ik ben Daan Jansen, een expat-schrijver gevestigd in Colombia

Als expat-schrijver met een diepe passie voor reizen en culturele exploratie, heb ik de afgelopen jaren mijn hart verloren aan Colombia. Mijn reizen en ervaringen hier hebben me geïnspireerd om te schrijven en te delen wat ik leer, voel en ervaar. Colombia, met zijn rijke geschiedenis, zijn adembenemende natuur en zijn complexe maatschappij, biedt eindeloze inspiratie voor mijn werk.

Van het deelnemen aan eeuwenoude inheemse rituelen tot het navigeren door de uitdagingen van het dagelijks leven als expat, mijn schrijven probeert de veelzijdigheid en de diepte van het Colombiaanse leven te vangen. Ik streef ernaar om via mijn woorden, foto’s en verhalen de unieke schoonheid en de soms pijnlijke realiteit van Colombia te delen, in de hoop een dieper begrip en waardering voor dit prachtige land te bevorderen.

Get In Touch

Wat ik doe

Content Schrijven

Gepassioneerd door het delen van mijn ervaringen en inzichten over het leven in Colombia, van culturele ontdekkingen tot persoonlijke groei.

Fotografie

Het vastleggen van de adembenemende landschappen en het dagelijks leven in Colombia door mijn lens, om de schoonheid en de complexiteit van dit land te tonen.

Culturele Exploratie

Diepgaande verkenning van de Colombiaanse cultuur, van inheemse rituelen tot de moderne levenswijze, om een brug te slaan tussen verschillende werelden.