Ontdek de Schitterende Wereld van het Goudmuseum in Bogotá

Ontdek de Schitterende Wereld van het Goudmuseum in Bogotá

Het Goudmuseum (Museo del Oro) in Bogotá, een icoon van culturele pracht en een bewaker van Colombia’s gouden erfgoed, biedt bezoekers nu nog meer redenen om haar rijke verzameling te verkennen. Met bijgewerkte informatie over toegangsprijzen, openingstijden en speciale tentoonstellingen, is jouw bezoek aan dit museum een must voor iedereen die de diepten van Colombia’s geschiedenis en kunst wil ontdekken.

Toegangsprijzen

De toegangsprijs voor het museum is COP $5.000, een kleine prijs voor de schat aan kennis en schoonheid die binnen wacht. Kinderen onder de 12 en senioren boven de 60 genieten van gratis toegang, evenals iedereen op zondagen. Tickets zijn verkrijgbaar bij de toegangskassa.

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag tot Zaterdag: 9:00 a.m. - 7:00 p.m.
  • Zondag: 10:00 a.m. - 5:00 p.m.

Let op: Het laatste toegangstijdstip is een uur voor sluitingstijd, en het museum vereist geen voorafgaande reservering. Houd er rekening mee dat openingstijden kunnen veranderen, dus check de officiële website voor je bezoek.

Speciale Tentoonstellingen en Activiteiten

Het Goudmuseum blijft verbazen met zijn permanente en tijdelijke tentoonstellingen, evenals een scala aan educatieve en culturele activiteiten. Van de “Palabras de Vida” tentoonstelling, die de rijke symboliek van inheemse culturen verkent, tot de “Maletas Didácticas” voor een interactieve leerervaring, er is altijd iets nieuws en boeiends te ontdekken.

Plan Je Bezoek

Gelegen in het Parque de Santander, in het bruisende hart van Bogotá, is het museum gemakkelijk te bereiken en biedt het een onvergetelijke ervaring voor bezoekers van alle leeftijden. Neem contact op via wmuseo@banrep.gov.co of bel naar 601 343 2222 voor meer informatie.

Vergeet niet om ook de Museo del Oro website te bezoeken voor de meest actuele informatie over tentoonstellingen, activiteiten en speciale evenementen. Maak je ervaring compleet door een bezoek te brengen aan het restaurant Aracataca voor enkele van de beste Colombiaanse gerechten, of duik dieper in de cultuur met een begeleide tour.

Het Goudmuseum in Bogotá is meer dan een museum; het is een poort naar het begrijpen van de rijke culturele tapestry van Colombia. Met de laatste updates en toevoegingen belooft elk bezoek een diepgaande en verrijkende ervaring. Mis deze kans niet om deel uit te maken van Colombia’s levende geschiedenis en culturele erfgoed.